R-labs

:: 3D vizuelizacija
:: grafika
:: dizajn
:: CGI


R-labs studio za 3D vizuelizaciju, grafiku i dizajn formiran je sa namenom da Vašu viziju pretvori u stvarnost.

Koliko puta ste čuli za izreku: jedna slika govori hiljadu reči? Ili ste se možda suočili sa pitanjem: a kako će to izgledati kad bude gotovo, a niste bili u mogućnosti da date precizan odgovor, ili ste pokušavali da na parčetu papira nacrtate skicu, bez nekih rezultata... Možda ste proučavali tehničke crteže i pokušavali da dešifrujete hiljade linija i stvorite sliku u glavi o tome šta ti crteži predstavljaju. Sigurno ste, takođe, pogledali film ili dokumentarnu emisiju prepunu specijalnih efekata namenjenih da Vam prikažu viziju autora toliko realno da je gotovo nemoguće razlikovati od stvarnosti.

U 21. veku nije više potrebno zamišljati kako će Vaš proizvod ili ideja izgledati realizovani, specijalizovani studio kao što je R-labs postoji upravo iz tog razloga. Revolucionarne metode kompjuterskih 3D aplikacija razvijenih u svrhu vizuelizacije i moć modernih tehnologija omogućavaju 3D prikaze neverovatnog kvaliteta, ponekad toliko preciznih da ih je gotovo nemoguće razlikovati od pravih fotografija. Primere možete videti u PORTFOLIO sekciji vebsajta R-labs.

R-labs studio Vam pruža mogućnost da prikažete Vaše vizije i ideje i steknete ogromnu prednost u odnosu na konkurenciju jer u svakom trenutku, preskočivši nepotrebna objašnjavanja, možete reći: to TAKO izgleda.