R-labs

:: 3D vizuelizacija
:: grafika
:: dizajn
:: CGI


R-labs studio koristi najsavremeniji 3D CAD softver radi kreiranja fotorealističnih slika pretvarajući ideje i vizije u konkretan prikaz. Namena ovakvog proizvoda je raznovrsna, od marketinških prezentacija novih proizvoda kompanija do prikaza enterijera u gotovoj formi.

S obzirom da je svaki projekat različit i ima specifične zahteve, uobičajeni pristup je sledeći:

  :: razgovor sa klijentom o konkretnim zahtevima, i primanje propratnog materijala koji mogu biti crteži, skice, fotografije, tlocrti...
  :: druga faza je pre-dizajn osnovnog 3D modela i diskusija sa klijentima o konkretnim situacijama vezanim za dizajn
  :: pristupa se konkretnom rešenju i izradi 3D modela koji zadovoljava sve do sada navedene zahteve klijenta
  :: šaljemo Vam preliminarne slike niske rezolucije koje sadrže sve zahtevane elemente Vama na reviziju
  :: pošto odobrite izrađene slike pristupamo postprodukciji i izradi završnih slika
  :: dostavljamo Vam direktno gotove izrađene slike vrhunskog kvaliteta, po Vašem zahtevu, na Vaš e-mail, ili Vam šaljemo DVD disk

Koristeći 3D vizuelizaciju uštedećete vreme, novac, rad a Vaša ideja će zasijati u punom svetlu.

Najčešće primene 3D vizuelizacije sa kojima se R-labs studio susreće su arhitektura i građevina. Izradom 3D slika vrhunskog kvaliteta omogućavamo Vam da odaberete prave boje i materijale za Vaš enterijer, da vidite kako će nameštaj koji Vam se sviđa izgledati u Vašem domu, ili kako će Vaše dvorište izgledati.

Ukoliko je u pitanju izgradnja zgrada ili postrojenja, možete videti gotov prostorni plan i objekte pre nego što se upustite u realizaciju. Takođe, moguće je pratiti sve izmene tokom izgradnje tako da na kraju možete imati dokumentovan ceo proces i iskoristiti ga za sopstvenu prezentaciju.

Mogućnosti su neograničene, potrebno je samo malo mašte.